Skip to content

Over ons

Taxibedrijf van der Wijst

Uw betrouwbare partner in personenvervoer.

Als familiebedrijf met een rijke historie in de taxibranche zijn we trots om onze diensten aan te bieden aan de gemeenschap. 

Al meer dan 55 jaar staan we bekend om onze betrouwbare en professionele taxidiensten, waarbij we de hoogste normen van klantenservice nastreven.

Onze geschiedenis begon toen Leo van der Wijst het bedrijf oprichtte met een visie om mensen op een veilige en comfortabele manier te vervoeren. Sindsdien is Taxibedrijf Van der Wijst uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de regio. Wat ons onderscheidt, is ons sterke familiegevoel en de toewijding aan het leveren van uitstekende service aan al onze klanten.

Als familiebedrijf begrijpen we het belang van persoonlijk contact en klantgerichtheid. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om vriendelijk, professioneel en behulpzaam te zijn. We streven ernaar om elke rit een plezierige ervaring te maken, of u nu naar een luchthaven reist, een zakelijke afspraak heeft of een dagje weg gaat.

Bij Taxibedrijf Van der Wijst geloven we ook in het belang van veiligheid. Onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast beschikken we over ervaren chauffeurs met uitgebreide kennis van de lokale wegen en verkeerssituaties. U kunt erop vertrouwen dat we u veilig en op tijd naar uw bestemming brengen.

Bij Taxibedrijf van der Wijst willen we uw vertrouwde partner zijn als het gaat om personenvervoer. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service waar we trots op zijn. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

taxilogorondwit
logo TXKeur - FC - CMYK

Copyright © 2023 Taxibedrijf van der Wijst B.V.
Van der Wijst Groep