Skip to content

Taxi

Taxi

souls

Bij Taxibedrijf Van der Wijst bieden we een breed scala aan taxivervoersdiensten die tegemoetkomen aan verschillende behoeften en situaties.

Voor patiënten die ziekenvervoer nodig hebben, werken we samen met diverse verzekeraars om ervoor te zorgen dat zij op een veilige en comfortabele manier naar hun medische afspraken kunnen reizen. Wij werken onder andere samen met CZ, Achmea en Zilveren Kruis. Heeft u een andere verzekering, informeer dan vrijblijvend of wij ook met uw verzekering samenwerken.

Voor degenen die gebruik maken van de Taxbus en Valys service, bieden wij betrouwbaar gecombineerd vervoer op maat aan. 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in rolstoelvervoer. Onze rolstoeltoegankelijke voertuigen zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om een comfortabele reiservaring te bieden aan passagiers met mobiliteitsuitdagingen. Onze chauffeurs zijn getraind in het veilig en respectvol omgaan met rolstoelen en helpen indien nodig bij het in- en uitstappen.

Voor mensen die dagbestedingen bezoeken, staan wij klaar om u veilig en comfortabel van en naar uw bestemming te brengen. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam, waardoor u zich op uw gemak zult voelen tijdens de rit.

Uiteraard brengen we u ook naar alle gangbare luchthavens in binnen en buitenland zoals Eindhoven, Schiphol, Rotterdam, Dusseldorf, Weeze, Antwerpen, Brussel of Charleroi.
Vertrekt u vanaf een andere luchthaven, en wilt u graag door ons vervoerd worden? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij Taxibedrijf Van der Wijst begrijpen we dat elke passagier unieke behoeften heeft en streven we ernaar om aan al uw specifieke vervoersvereisten te voldoen.

taxilogorondwit
logo TXKeur - FC - CMYK

Copyright © 2023 Taxibedrijf van der Wijst B.V.
Van der Wijst Groep